If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ново 5 колеги...моето 1.4 тс закова 210км.....верно че беше по дооооооооста дълго надолнище,но по равното задържа на 195-200 при заводски показания 185км си бях доста изумен ...смяната на дебитомера май и се отрази добре
С 147-та 2.0 16v с бенз 95-едвам,едвам 220 с 100 октанов без никакви грижи 230 и можеше още малко но нямаше къде.Не знам що пък толкоз разлика оказва горивото.
200 на ГАЗ
155 2,0 8в
Преди 3 години, никога повече не желая да се вкарвам в тоя кошмар - просто нямаме пътища за такива скорости, а май много от колите ни не са напълно изрядни от гледна точка на гуми и окачване и амортесьори....
Alfa 155 2.0TS8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Фиат браво 1.9 ЖТД сток, с кутия от маера (нямам спомени ама май са с различни предавателни числа на 5та )
с алфата 146 1.9 жтд близо 190, но тя май,е по тежка понеже ги прави малко по трудно от бравото.
Бравото завърши с челен удар
Аз харесвам този клип и тази кола
Рекорда ми с бус ивеко дейли е 150 засечено с GPS
ивекото е 3.0 16 150 Коня но това с бус си е страшна работа особено ако духа вятър.
Точно, ама точно това е мястото да развиеш тази скорост. ГоУем си!
За протокола, точно на този клип не бях аз. И за това написах:
Не е много за показване, ама айде ...
Клипа "малко" му играе картината заради "оптимизацията" на юТубата, иначе колата със изцяло новото окачване, много стабилно и стегнато се държи на пътя. Участъка е широк и гладък , няма повод за драми
Дано поне ти да знаеш къде е мястото за тези скорости, и кога може и кога не може. И на твоя човек не му давай по-бърза кола от Москвича ти. Отлично знам колко вдига защото имам един.
На 4-та на газ вдигна 160, като стигна около 6500 оборота! Колата ми е 145 1.4 Twin Spark (бившата на Gogata)! Между другото може още, ама не стигна място
Не знам за тези скорости.. Въобще за какво ги вдигаме миналата седмица май ме снимаха на ловеч на самотната бензиностанция по главният път София Варна... минах със 170 и най вероятно ще го отнеса солено... пътя беше празен и рекох да я понатисна малко.. никой преди това не светна или даде индикация, че са се скрили под козирката на бензиностанцията с мобилна камера.. и за капак отново се появи онова 60 къде за известно време беше изчезнало като знак непосредствено пред бензиностанцията.. Някой от ловеч ако знае дали е валиден този знак или не... може да сподели, че май ме чака едно 900 лв глоба поне малко да ми олекне ... ако е 90 ограничението..
sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment